OK TRUCKS, ZNAMKA, NAMENJENA PRODAJI IN TRŽENJU RABLJENIH VOZIL S CERTIFIKATOM IVECO.

PODROBEN PREGLED – DO SREDIŠČA

Preden so naša vozila na trgu, so na njih izvedeni temeljiti pregledi in inšpekcije v skladu z dogovorjenim postopkom. Tako so naši kupci lahko prepričani, da bodo prejeli vozila, ki niso samo zanesljiva, temveč tudi v popolnem stanju – četudi so rabljena.

PREMIUM, COMFORT ALI STANDARD – POSKRBIMO ZA VSE POTREBE

Vsak kupec ima svoje potrebe – tudi glede cene in priprave vozila. Vozila glede na posebne značilnosti, kot so starost, prevoženi kilometri in predelave, razdelimo v tri kategorije – Premium, Comfort in Standard. Na ta način lahko kar najbolje zadovoljimo potrebe vseh kupcev.

OD STAREGA DO NOVEGA

Za vsa popravila vozil uporabljamo samo IVECO originalne dele in komponente. S tem zagotovimo, da je vozilo dobro opremljeno za prihodnje naloge z novim lastnikom.

ENAKE PREDNOSTI KOT PRI NOVEM VOZILU

Naša ponudba zagotavlja ponudbe, kot so garancijski kompleti, veljavni po vsej Evropi, storitve mobilnosti in lizing ter finančne rešitve. Ekipa strokovnjakov našim kupcem pomaga pri izbiri najustreznejšega rabljenega vozila za njihove poslovne potrebe in tako zagotovi, da kupec prejme kar največ za svoj denar.

CELOTNA ZGODBA

OK Trucks je prisoten v več kot 20 državah. Ekipa strokovnjakov našim kupcem pomaga pri izbiri najustreznejšega rabljenega tovornjaka za njihove poslovne potrebe in tako zagotovi, da kupec prejme kar največ za svoj denar. In če imate težave z vozilom, smo vam na voljo prek brezplačne telefonske številke 24 ur na teden. Poleg tega pa vam lahko v vsaki delavnici IVECO nudijo hitro in preprosto pomoč. Tako lahko vsak kupec kjer koli že je najde usposobljeno pomoč v bližini.

OK Trucks – vseobsegajoča ponudba rabljenih vozil z dolgoročno zanesljivostjo.